Bli med i et offensivt kompetansemiljø preget av kvalitet og kundefokus!

HOS KJEØY REGNSKAP AS HAR ALLE ANSATTE EN STOR PÅVIRKNINGSMULIGHET I BEDRIFTENS UTVIKLING.

Vi prioriterer bygging kompetanse og utvikling av medarbeidere, da vi ønsker å være fremoverlent og en attraktiv arbeidsplass for mennesker som ønsker å utvikle seg. Det sosiale er veldig bra og vi er en god gjeng med 19 ansatte som gleder seg til å gå på jobb, hver dag. Trygg arbeidsplass med muligheter for den enkelte

Som en av oss vil du jobbe i team og i et kompetansemiljø som anvender ny teknologi og levere innovative løsninger til våre kunder. Vi skal være en verdiskaper for alle våre kunder, og med vår visjon "En verdiskaper på veien mot dine mål. - Vi bryr oss!" gir vi våre kunder fullt fokus.

ER DU KLAR FOR NYE UTFORDRINGER ELLER EN NY KARRIERE?

Dersom du synes dette kan være spennende, send noen ord om deg selv sammen med din CV til post@kjeoy-regnskap.no. Vi vil gjerne vite hva som gjør at du synes en karriere hos oss høres spennende ut. Vi tar deretter kontakt med deg for en uforpliktende prat. Du kan også kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Sammen skaper vi verdi for våre kunder!

Kjeøy Regnskap jobber i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de rundt deg. Kjeøy Regnskap tilrettelegger for at jeg får påfyll av relevant kunnskap og ferdigheter. De har stor tro på sine erfaringsdelinger og videreutdanning blant annet gjennom interne møter og eksterne kurs. Utviklingen går ut på å løse kunders utfordringer, der man gir hverandre tips og finner ut det beste sammen.

Kjeøy Regnskap har gode og støttende kollegaer som gjør at man takler store utfordringer. Det er kolleger som bryr seg om deg, opptatt av å høre deg. Hos Kjeøy Regnskap er det god arbeidsmiljøkultur som bidrar til positiv jobbhverdag, med latter og mye moro.

Jeg gleder meg til å dra på jobb hver dag.

Yusuf Akdeve
Regnskapsfører

Etter at bachelorgraden i økonomi og administrasjon var på plass, var jeg på utkikk etter en arbeidsplass som så verdien i det å satse på nyutdannede. Jeg ville møte opp på jobb og være omringet av flinke folk med sterk faglig kompetanse. Jeg ville jobbe på en plass der du var en del av et fellesskap som jobbet sammen for å skape de beste verdiene for sine kunder. Disse kravene fikk jeg oppfylt da jeg fikk jobb hos Kjeøy Regnskap. Da jeg startet hos Kjeøy Regnskap ble jeg møtt av inkluderende og hyggelige medarbeidere, og det var tydelig at trivsel og trygghet var viktig.

Hos Kjeøy Regnskap er det et fokus på individuell utvikling. ‘’man er ikke bedre enn det svakeste ledd’’ er en filosofi som fører til at alle blir tatt vare på, og alle får gode utviklingsmuligheter til å nå sine mål. Det er godt tilrettelagt med interne og eksterne kurs for å både vedlikeholde og bygge på med relevant kunnskap.

Kombinasjonen av solid kompetanse og høyt fokus på de beste løsningene gjør Kjeøy Regnskap til et fremoverlent firma som har kunnskapsevnen og innovasjonsevnen til å levere den beste kvaliteten til sine kunder. Det å få jobbe på en plass som Kjeøy Regnskap skaper stor motivasjon til å være god i jobben sin, og jeg er glad for at jeg får utvikle min karriere i et slikt firma.

Erik Stensby Ranes
Regnskapsfører

Ledig stilling:

God mulighet for regnskapsfører/rådgiver
Stillingstittel: Autorisert regnskapsfører
Frist: 26.02.2020
Ansettelsesform: Fast

 

Kjeøy Regnskap AS er et av byens mest anerkjente regnskapsbyrå og vi er på utkikk etter en ny kollega.

Hos oss har alle ansatte en stor påvirkningsmulighet i bedriftens utvikling. Vi har det sosialt veldig bra og vi er en god gjeng med 20 ansatte som gleder seg til å gå på jobb, hver dag. Trygg arbeidsplass med muligheter for den enkelte.

Vi har stort fokus på utvikling av den enkelte ansatte og bedriften.

Har du 3-5 års erfaring innen fagområde, (eller mer) - er du en innertier for denne stillingen.

 

Vil du være med å forsterke vår visjon?
"En verdiskaper på veien mot dine mål. - Vi bryr oss!"

Arbeidsoppgaver

  • Regnskapsføring fra A til Å
  • Porteføljeansvar

Ønskede kvalifikasjoner

Du har erfaring med lignende arbeidsoppgaver og økonomisk utdanning
Du er autorisert regnskapsfører eller har ønske/ mulighet for å bli det

Personlige egenskaper

Du er en positiv og god bidragsyter til arbeidsmiljøet og trives med faglige utfordringer
Du ser på systemer som en nyttig ressurs for å få løst arbeidsoppgavene

Vi tilbyr

Rådgiverprogram, der vi utvikler våre medarbeidere til gode rådgivere
Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kollegaer, jobbe i team, og hvor ansatte får være med på utviklingen av selskapet
Du får en faglig utvikling som passer deg
Du vil være med på å forme utviklingen av bransjen
Frihet under ansvar verdsettes høyt av de ansatte i dag, og vi har strukturerte og ordnede forhold
Gode ansatte ordninger (helseforsikring, firmahytte, m.m.)

For spørsmål og søknad, kontakt

Bjørg Fjell Rekruttering

v/ Rune Lie / rune.lie@bjorgfjell.no

Kjeøy Regnskap
v/ Ketil Kjeøy, tlf 415 42 157

 

Hele stillingsannonsen ser du her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=170729791